חיפוש מהיר: חיפוש דירות:
חיפוש לפי קטגוריה:
חיפוש לפי עיר:

 
האם נבילה

מסעדת האם נבילה
 אוכל של אמא רק במסעדת נבילה
   
כתובת:  חיפה.

טלפון:

קצת עלינו: מסעדת האם נבילה.

מסעדת האם נבילה נפתחה ב- 1978 ונקרא על שם הדודה, נבילה. אבי המשפחה מופקד על ניהול העסק, וגם תורם את חלקו במטבח בהכנת החומוס המפורסם של המסעדה
והקינוחים המצוינים.
מדי יום הוא משכים ויוצא ב- 4:00 בבוקר על מנת להספיק לרכוש את המצרכים הטריים להכנת האוכל בו הוא מתמחה.
לאחרונה הוחלט במשפחה לפתוח גם בשבתות, בהן יוכנו בנוסף לאוכל המסורתי, גם שישליקים על האש. הארוחה לא  יקרה כלל, ולחלוטין לא מדד לטיב האוכל. מומלץ מאד לחזור בשבת, כדי לטעום את השישליקים, ואת המנות המיוחדות של שבת , כמו האוסובוקו המפורסם של המקום, שוק של בשר לבן מתובל במיטב תבליני המטבח הלבנוני.

על קצה המזלג: מסעדת האם נבילה

ראשונות:

  • קובה.
  • חומוס.
  • טחינה.

מנות עיקריות:

  • סיניה.
  • קבב סורי.
  • קציצות בקר ברוטב עגבניות.
  • קציצות עוף ברוטב עגבניות.
  • 1/4 עוף בתנור.
  • עוף ממולא אורז בשר וצנוברים.
  • מוקפץ-עוף עם ירקות.
  • שניצל.
  • צלי בקר.
  • גולש-בשר עגל צעיר.

בשרים על האש:

  • פרגיות.
  • חזה עוף.
  • קבב.
  • כבד עוף.
  • סטיק בקר.

ממולאים:

  • מוסקה.
  • חציל ממולא.
  • קישוא ממולא.
  • פלפל ממולא.
  • עלי גפן.
  • עלי כרוב.
  • קישואר ממולא.
  • ממולאים צמחוני.
  • ארטישוק ממולא.

סלטים:

  • כרוב.
  • תבולה.
  • סלט ירקות.

מיוחדים:

  • ספיחה-בצק עם בשר.
  • פתאיר עם בשר.
  • פתאיר עם תרד.
  • פתאיר עם תפוחי אדמה.
  • סיגרים.

תוספות:

אורז אטריות,אורז חצילים,אורז לבן,מגדרה,תפוח אדמה אפוי,פירה,צ'יפס,ירקות מאודים,כרובית,שעועית ירוקה,במיה-בעונה,תרד-בעונה,קישוא מרוסק,עולש-בעונה,פתיתים. 

אמצעי תשלום: מזומן,אשראי.

שעות פעילות: א-ה: 08:30-16:30, שישי:08:30-14:30,שבת:11:00-17:00. 

תגיות: מסעדת מאכלים ביתיים.

מחירים אטראקטיביים ללקוחות מרובע